Divine logo

Counseling & Healing

Door de begeleiding van de counselor/heler zult u leren om vanuit uw hart te leven. Hierdoor zult u meer liefde, kracht en wijsheid ontwikkelen in uw leven. Het proces is een transformatieproces wat niet altijd even gemakkelijk is. Dit om net zoals een rubs een mooie sterke vlinder te worden.

Als men de rups help om uit zijn cocon te komen krijgt deze zwakke vleugels, maar als men deze het natuurlijke proces laat doorlopen zal de vlinder sterk en mooi zijn.

Een korte uitleg!

Divine Vitality, vrij vertaalt: de Goddelijke levensenergie, bevindt zich overal in en om ons heen. Naast zuurstof adem je ook levensenergie in. Door zuurstof leven wij en door levensenergie bestaan wij.

Energy healing vervangt geen medische verzorging en/of medicijnen, maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces.

Energie healing is een vrij eenvoudige methode. De levensenergie komt bij de healer binnen via de kruin (bovenste deel van het hoofd waaromheen de haren ontspringen), stroomt door het lichaam van de healer en wordt via de handen doorgegeven aan de ontvanger. De energie zal blokkades aanraken en misschien wel opheffen. De afvalstoffen gaan via de voeten van de ontvanger de aarde in, waar de energie gezuiverd zal worden. De energie gever / behandelaar / ingewijde fungeert enkel als kanaal voor het geleiden van de universele levensenergie. Hierdoor raakt de gever zelf geen energie kwijt, integendeel: hij wordt er zelf eveneens mee geladen en door gesterkt.

Energie werkt allesomvattend. Een energie behandeling werkt op lichamelijk, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau. Het is een goedaardige en intelligente energie, die zelf bepaalt wanneer en wat in het lichaam of geest gebeurt. Hoewel de behandeling een genezende werking kan hebben, vervangt het geen medische verzorging en / of medicijnen, maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces.

Wat het o.a. kan doen:

versterkt je zelfgenezend vermogen, verlicht pijn, heeft een positieve invloed op de (spirituele) groei,versterkt het immuunsysteem, bevordert ontspanning, bevordert het zelfbewustzijn, voert gifstoffen af, vermindert stress, bevordert creativiteit, geneest holistisch, verbetert de intuïtie, laat onderdrukte gevoelens vrijkomen, brengt je lichaam en geest in balans.

Investering: 30 euro per half uur, 50 euro per uur.
Zit U financieel moeilijk en wilt u toch een healing neem den even contact met mij op.

Feel the love, the Light, and compassion of your Divine Precence.

Graag wil ik je ontmoeten in je hart om mijn begeleiding te ontvangen.

Bel of email voor meer info naar:
Tel: 06-17994335
Email: williammelchizedek@hotmail.com

Namaste, Yeshayah Sanandanada Melchizedek

Terug