Divine logo

Divine Logo

Het Divine logo symboliseert de oneindige levengevende oerbron van Al Dat Is.

"Vader/Moeder God/Godin/Spirit"

"De Godheid"

"De Ik Ben Aanwezigheid"

De bron van de Goddelijke(Divine) levensenergie(Vitality)

Een korte uitleg van het Divine logo:

Het Hexagram is een Mandala wat genoemd wordt als satkona yantra of sadkona yantra gevonden in oude Indiase Tempels die duizenden jaren geleden gebouwd zijn. Het is het symbool van het hartchakra. Het symboliseert de nara-narayana, of de perfecte meditatieve staat of balans bereikt door de mens en God, en als men deze staat van bewustzijn behoudt dan is het resultaat "moksha" of "nirvana", bevrijd zijn van de gebondenheid aan het aardse bestaan zoals we het hier nu kennen.

Een Cirkel met een middelpunt vertegenwoordigt symbolisch een Zon, en een cirkel is een oneindige beweging, vrouwelijk, het gevoel, genade, energie, bewustzijn. De rechte lijnen vertegenwoordigen beginnende en eindigende bewegingen, mannelijk, De wil, liefde, het weten, de gedachten. Het is de vereniging van het mannelijke en het vrouwelijke, boven en onder, hemel en aarde, Het Heilig Huwelijk.

De ster heeft zes punten waarbij een onzichtbare zevende (het middelpunt) spirituele transformatie voorstelt. Deze wordt weerspiegeld in het innerlijk oog.

Het Yin Yang symbool vertegenwoordigt de Extatische dans van de Goddelijke Vader en de Goddelijke Moeder binnen in het Hexagram.

De witte roos die gevormd wordt, door de zes harten symboliseert de liefde die De Goddelijke Vader en De Goddelijke Moeder Oneindig voor elkaar voelen, uitstralen en eeuwig ervaren.

Het Hexagram vertegenwoordigt ook het eeuwig naar buiten uitstralende liefdeslicht, de oneindige geest, Het Goddelijke kind, Spirit, Eenheidsbewustzijn, Christos bewustzijn, Boeddha bewustzijn, Krishna bewustzijn, Allah bewustzijn, etc..

Het is de Goddelijke levensenergie, liefdesenergie, genade energie, intelligentie en bewustzijn die de oerbron van Al dat is uitstraalt. De " Ik Ben " Het is de scheppende, onderhoudende en vernietigende energie ook wel Ether van de Kosmos.

Het Goddelijke, afgekort noemen we GOD en betekent hier:
G Generator, O Onderhouder, D Destructor

Feel the love, light & compassion of your Divine Presence.

Namasté,

I Am Will I Am
Yeshayah Sanandanada Melchizedek