Divine logo

Etherische Oorden

Engelen Elohim Meesters Jeugd Ik

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

In mijn Vaders Huis zijn vele oorden:
Als het niet zo zou zijn, dan had ik het u gezegt.
Ik ga heen om een plek voor u voor te bereiden.
- jezus

Elk nacht als u slaapt, kan uw ziel en zielbewustzijn reizen naar etherische oorden om les te krijgen, zichzelf te versterken en te inspireren, zeker als we er bewust om vragen word er gehoor aan gegeven. In deze "sferen van gedachten" waar plato over sprak, vinden we etherische oorden en steden van schitterende pracht zoals aangetoond word door Thomas Cole in zijn schilderij Youth: The Voyage of Life. Gekend door oude mystiek en herinnert door vele mensen die bijna dood ervaringen gekend hebben. Deze oorden vibreren op hogere frequenties en kunnen niet gezien worden door het getrainde fysieke oog, ook niet wanneer ze op gelijk niveau vibreren met zijn fysieke omgeving.

Cole Thomas The Voyage of Life!

In deze hemelse werelden verblijven engelen, meesters, elohim, boeddhas en vele wezens van licht. We vinden daar zielen van verlaten geliefdes welke trainen voor een nieuwe belichaming. Een representatie van kinderen die wachten om opnieuw herboren te worden en die aan het trainen zijn in een hemelse tempel voor hun volgende missie hier op aarde. Dit word prachtig uigebeeld in de uit 1940's film: "The bleubird of happiness," starring Shirley Temple.

Etherische oorden en steden realiseren de beloftes van het nieuwe jerusalem gezien door John de Geliefde, en zullen een magneet worden en zijn voor het verankeren van het goddelijke bewustzijn. Het concept van de universele witte broederschap verspreid zich tot elke relatie van, goddelijke liefde, wijsheid en kracht dat uitgedrukt word door compassie, wederzijds respect en goedegezindheid. In dit octaaf weten we dat we goden zijn, zoals de teksten verwijzen naar, manifestaties van, Brahma, Vishnu, shiva en shakti. We uiten onze goddelijke essentie en bereiden ons voor op de eeuwige eenheid met de godheid in het ritueel van ascensie.

Doreedited!

En opnieuw is de scene verandert,
Een nieuwe aarde is er aanwezig,
Ik zie de heilige stad
Langs de oneindige zee.
Het licht van God beschijnt de straten
De poorten staan ver open,
en diegene die willen mogen binnen treden
en niemand word afgewezen.
Er was geen behoefte aan een maan en sterren in de nacht,
of om de zon die schijnt op de dag,
Het is het nieuwe Jerusalem,
Dat niet zal vergaan.

Frederick Weatherly
Originele zwart/wit illustratie door Gustave Dore.

Deze paginas van de site introduceert oorden die omschreven zijn in de theosofie en de leer van de geascendeerde meesters. Op elke pagina vind je een originele concentratie van elk oord met een omschrijving met een gebed om in je slaap meegenomen te worden naar dat oord. Aanvankelijk zullen de meeste mensen de herinneringen aan het oord niet gemakkelijk herinneren, en dog worden ze wakker met nieuwe inzichten en inspiratie. Na enige tijd zal het zo zijn dat men innerlijke training ook bewust overdag ontvangt.

De links van de wekelijkse dagen bovenaan nemen je mee naar de oorden die de spirituele of ook wel kosmische straal en sterkste vibiratie focust voor die dag. De links bovenaan van de elohim, engelen en de meesters zullen je helpen te identificeren bij welke oorden deze mooie lichtwezens behoren. De jeugd link identificeerd de oorden dat speciaal verzorgd word voor kinderen, tieners, ouders en families. De "IK" link omschrijft onze persoonlijke connectie met onze goddelijke bron, zoals geleerd word op en in de etherische oorden.

Het Koninkrijk Gods komt niet met commentaar.
Ook zullen ze niet zeggen kijk eens hier of kijk eens daar!
Want ik zeg u, het koninkrijk Gods is in U.
- Jezus

Voor meer informatie raad ik aan om de boeken te lezen; The masters and their retreats, door Mark en Clare Prophet, The masters and their retreats, door W. Shroeder, Law of Life and Teachings by Divine Beings door A.D.K. Luk, Miracles, Masters and Mirth: Adventures on the Path of Self Awareness, door Therese Emmanuel Grey, The Masters and the Path door Charles Leadbeater, Unveiled Mysteries and The Magic Presence door Godre Ray King, en Brother of the Third Degree door Will Garver, Dweller on Two Planets door Philos the Tibetan, Here I AM door Dorothy Lee Fulton, Messenger of Music, and All for the Love of God: Life with Mark Prophet A Modern Day Mystic door Alex and Margaret Reichardt. Elk van deze boeken omschrijven geascendeerde meesters volgens de informatie die aanwezig was ten tijde van de publicatie.

Bron: www.ethericretreats.com by Therese Emmanuel Grey.

Terug