Divine logo

Lichtwerkers bijeenkomst: "The Gathering"

"There can be only One Love"

Verschillende thema`s en initiatie`s:
De weg van het hoger/heilig hart,
Eenvoud,
Waarheid,
Ware liefde,
De Goddelijke Vader(Ik) en Goddelijke Moeder(Ben)
Het Goddelijke Kind(Spirit)
De "Ik Ben" Aanwezigheid,
Christus Michael,
De Heilige Geest,
Het Heilig Huwelijk,
Tweelingstraal/ziel en zielengroep.

We gaan samen werken in verbondenheid met de Oer Bron en Centrum, Vader/Moeder God/Godin/Spirit, De "Ik Ben" Aanwezigheid, De Grote Witte Broederschap, Aartsengelen, Engelen en de Geascendeerde Meesters.

De Antahkarana(Buis van licht) word bewust verankerd aan het Michael kristal en de Melchizedek zon in het middelpunt van Moeder aarde. Hierdoor krijg je een bewuste directe verbinding met de Oer Bron en Centrum God van Alles dat IS.

Picture Aartsengel Michael

Het Zwaard van Michael

Je energie systeem word uitgezuiverd met het zwaard van Michael. Karmische verbindingen/koorden, entiteiten en energieen worden verwijdert. De energetische verwondingen die daar aan gekoppelt zijn die een fysieke uiting hebben worden geheelt. Je licht/liefde/kracht frequentie word verhoogd tot de hoogst mogelijke potentie.

Melchizedek Initiatie

We ontvangen een Melchizedek Initiatie in de aanwezigheid van de oorspronkelijke Vader Melchizedek.

Picture Melchizedek!

Melchizedek

Deze initiatie zorgt voor een stabiele aarding en opent je energie systeem zodat je een kanaal vormt voor de goddelijke wereld om het goddelijke plan hier op aarde mee te helpen manifesteren. Je zult meer goddelijke liefde en compassie in jezelf ervaren en verankerenen. De energie trilling zal verhoogt worden, waardoor je als heler in hogere dimensies kunt verkeren, van waaruit de helings potentie vergroot word. De initiatie zorgt dat je bewuster in verbinding bent met De Grote Witte Broederschap.

PicturePriesterschap!

Er is ruimte voor vragen, groepshealing en een groepsdialoog waardoor er reflectie plaats vind. Zo heeft ieder zijn stem en creatie als kind van God. Er vind Herkenning, Erkenning, Expressie en Loslaten plaats. Het woordje Heel van Heilig.

We beginnen de bijeenkomst met een afstemming op "De Oer Bron van alles dat is,
God/Godin/Spirit" en sluiten af met een ascensie(Hemelvaart) meditatie.

Locatie: Cornelis Dopperstraat 15, 5654 JG, te Eindhoven

Opgave: mail naar williammelchizedek@hotmail.com

Peace be with you!

Namaste, Yeshayah Sanandanada Melchizedek

Terug