Divine logo

Leringen van de Siddha's: het Goddelijke kind

De Siddha zegt: "De veerkracht van het lichaam kan zodanig in stand gehouden worden dat het besmettelijke en andere ziekten, zoals de pest en griep, van nature en gemak kan weerstaan." Een Siddha kan bacillen binnenkrijgen en er volstrekt niet ziek van worden. Onthoud dat jeugd het zaad van liefde is dat God in de goddelijke menselijke vorm heeft geplant. Jeugd is in feite goddelijkheid in de mens; jeugd is het spirituele leven - het leven van schoonheid. Slechts leven leeft en heeft lief - het ene eeuwige leven. Ouderdom is onspiritueel, sterfelijk, lelijk, onwerkelijke, angstgedachten, pijngedachten, gedachten van verdriet creëren de lelijkheid die ouderdom word genoemd. Vreugdevolle gedachten, liefdevollegedachten, gedachten over idealen creëren de schoonheid die jeugd wordt genoemd. Ouderdom is slechts een omhulsel waarin zich de edelsteen van werkelijkheid het juweel van jeugd bevind.

Oefen u in het verweven van jeugdbewustzijn. Visualiseer het Goddelijke Kind in u. Fluister uw bewustzijn voordat u in slaap valt in:

"Ik besef nu dat zich in mij een spiritueel vreugdelichaam, altijd jong, altijd mooi, bevindt.
Ik heb een prachtige, spirituele geest, ogen, neus, mond, huid -
het lichaam van het Goddelijke Kind, dat nu, volmaakt is."

Herhaal deze bevestiging hardop tegen uzelf: "Nou beste (noem uw naam), je hebt een goddelijke alchemist in je." Door de spirituele kracht van deze bevestigingen vindt 's nachts een transmutatie plaats, en doordringt een ontplooiing van binnenuit, de Geest, ditspirituele lichaam, deze spirituele tempel. De innerlijke alchemist heeft dode en afgeleefde cellen afgestoten en het goud van nieuwe huid met eeuwige gezondheid en schoonheid laten verschijnen. Het bewijs van waarachtig goddelijke liefde is eeuwige jeugd. De goddelijke alchemist bevindt zich in mijn tempel en vormt onafgebroken nieuwe, prachtige babycellen. De geest van jeugd woont in mijn tempel - in goddelijke menselijke vorm, en alles is goed.

Om Shanti! Shanti! Shanti! (Vrede! Vrede! Vrede!)

Leer te glimlachen op de heerlijke manier van een kind. Een glimlach is iets van ware schoonheid, een kunstwerk van de "Onsterfelijke Innerlijke Heer/Vrouw".

Het is goed om te bevestigen - "Ik denk een vriendelijke gedachten voor de hele wereld. Moge de hele wereld gelukkig en gezegend zijn."

Bevestig voordat u met het werk van de dag begint - "In mij bevind zich een volmaakte vorm - de Goddelijke vorm. Ik ben nu alles wat ik verlang te zijn! Ik stel me mijn prachtige wezen dagelijks voor, tot ik het leven inblaas en gestalte geef! Ik ben een Goddelijk Kind, in al mijn behoeften wordt nu en altijd voorzien!"

Leer uzelf met Geestdrift te vullen . Bevestig: "Oneindige liefde vult mijn geest en doordringt mijn lichaam met haar volmaakte leven."

Maak alles aan u licht en mooi. Kweek een humoristische geest aan en geniet van de zonneschijn.

Bron: Het boek: De Meesters van het Verre Oosten Auteur: Baird T. Spalding

Terug