Divine logo

Unity Breath

De eenheidsademhaling zoals deze is gegeven door Drunvalo Melchizedek

De volgende instructies kunnen worden bewerkstelligd met of zonder het lichtlichaam. Dit is een perfecte bron van actie de beste die ik ken. Deze informatie komt van Sri Yukteswar Giri, Yogananda's guru. Het is een van de laatste fases van de Kriya Yoga. Dat deze een zegening mag zijn in jouw leven.

1. Zit stil op een plek waar je niet gestoord word.

2. Word bewust van je Mer-Ka-Ba als je het vermogen hebt. Als je dit niet kunt, dan wees gewoon bewust van de buis van licht die zich bevindt in jouw lichaam. Als je een boedhist bent kan het zijn dat je bewust bent van deze buis. Het is te vergelijken met een fluoriserende buis met een diameter van een drinkglas. Als je jouw middelvinger tegen je duim houdt dan is dat de diameter van je buis van licht in je lichaam ook wel je Anthakarana. Het loopt van een handlengte boven je hoofd en een handlengte beneden je voeten. Het gaat je hoofd binnen bij je Kruinchakra op de top van je hoofd. Het verlaat vervolgens je lichaam bij je perineum op de zachte plek tussen je anus en je geslachtsdelen, maar gaat verder tot en met een handlengte onder je voeten.

Plaats je aandacht op deze buis voordat je begint.

3. Verschuif je aandacht naar Moeder aarde, het Goddelijke Vrouwelijke. Laat jezelf liefde voelen voor haar. Zie de natuur, bomen, rivieren, bergen, etc., en voel deze mooie planeet. Realiseer hoeveel ze aan jou gegeven heeft, en sta je emotioneel lichaam toe om veel liefde voor haar te voelen. Dit kan niet alleen met je intellect dit hoor je te voelen. Je kunt niet tegen jezelf zeggen, Ik voel nu liefde voor Moeder aarde Dit moet een volledig lichaam ervaring zijn. Je moet werkelijk liefde voelen voor haar. Als je geen werkelijke liefde voor har voelt kun je niet verder gaan.

4. Als eenmaal het gevoel van liefde in je hart is, dan stel jezelf voor dat je die liefde in een kleine bal brengt ongeveer 5 cm in diameter ter hoogte van je hart chakra. Dit chakra zit net boven je borstbeen in het midden van je lichaam binnen in de buis. Nu met je intentie zend je deze liefde in de kleine bal omlaag via de buis naar het hart van Moeder aarde en wacht op een respons van Moeder aarde. Ze zal reaqgeren. Jij bent haar kind; natuurlijk zal ze reageren. Voor sommigen gebeurt dit gelijk. Voor anderen duurt het soms 2 a 3 minuten. Je zult haar reactie voelen. Je zult haar liefde voor jou naar je terug komen. Als je het voelt dan laat je de liefde in heel je lichtlichaam stromen.

5. Zonder dat men de verbinding verbreekt met moeder aarde die net hebt gemaakt, ga je met je aandacht naar de vader in de hemel, het goddelijke mannelijke. De hemelse Vader is de rest van de creatie behalve dan de aarde. Zie de hemel of misschien wel de nachtelijke hemel met al haar stralende sterren en eventueel mooie witte wolken. Zie de melkweg en andere planeten door de ruimte bewegen. Voel je liefde die je hebt voor de hemelse Vader. Wanneer deze liefde sterk is plaats je deze liefde in een kleine bal in hart chakra, en zend hem door je buis omhoog de ruimte in boven de aarde ongeveer 60 kilometer boven de aardse oppervlakte. We kunnen niet verklaren wat er hier gebeurt omdat het te ingewikkeld is. Je zult hier op moeten vertrouwen dat het zo is.

Zend je liefde naar de ruimte terwijl deze de aarde omringt, en wacht op een reactie van de hemelse vader. Je zult zijn reactie van liefde voelen die terugkomt van hem. Wanneer je dit ervaart laat je de liefde door heel je lichtlichaam gaan.

6. Nu hebt je de liefde van beide ouders de Goddelijke Moeder en de Goddelijke Vader in jouw hart op hetzelfde moment. Dit gebeurt zelden in een menselijke ervaring. Je bent nu klaar voor het volgende stuk van deze meditatie.

7. Zonder dat je deze Goddelijke liefde stopt, plaats je jouw intentie op je ademende buis binnen in je lichaam. Wees bewust van de uiteinden van de buis een handlengte boven je hoofd en een handlengte beneden je voeten. Nu met je intentie open je de buis zodat al het leven wat overal begint, begint te stromen in je lichaam. Dit is het bewustzijn van God. Dit licht zal heel je lichtlichaam continu doordringen. Je ademt nu goddelijk licht in en uit. God is overal. God is altijd binnen in je ruimte geweest. Deze meditatie heel simpel zorgt ervoor dat je er bewust van bent en dat je ook bewust contact maakt. Dit is bijna altijd een krachtige ervaring.

8. Er is nu nog een gedeelte. Er is een Kosmische wet dat zegt dat wanneer we ontvangen, we het ook terug moeten geven. Op dit punt visualiseer je een bol rondom je lichaam, (of gebruik een van je energie bollen als je er bewust van bent) die is gevuld met het licht van God dat door je buis van licht is binnen gekomen. Zie deze bol van licht je gehele lichaam omringen. Nu laat je deze bol beginnen met expanderen net zoals een ballon die wordt opgeblazen. Eerst langzaam, dan sneller en sneller. Na een seconde of twee zal het bewegen op een ongelofelijke snelheid. Nu laat je het expanderen met de intentie dat het terug gaat naar God. Het expandeert op de snelheid van gedachten naar de bron van licht. Het expandeert door alle dimensies heen en alle stadiums van realiteit. God ademt nu jou.

9. Het beeld is een golf die bij je ademende buis van licht binnenkomt en zich verspreid door heel je lichtlichaam, de aarde en dan weer terug gaat naar de bron.

10. Op dit moment ben je in de aanwezigheid van God. Als je dit echt doet met heel je hart, dan is deze verbinding alles wat je nodig hebt om je weg weer terug te vinden in moeilijke tijden.

11. Nu is het de uitdaging om in deze staat van bewustzijn te verblijven ten aller tijden. Herinner en weet van jouw intieme verbinding met God. Wat is er anders dan God.? God is Alles. Waar kun je nu werkelijk bang voor zijn? God beschermt je. Alles komt naar je toe. Het leven is Heel, compleet en perfect.

Dat deze informatie een zegen mogen zijn in je leven. Dat je mag herinneren wie je bent en waarom je hier op aarde bent gekomen. Dat je jouw heilige doel weer mag herinneren. Liefde is de sleutel voor alles.