Divine logo

Urantia Tempel

The Zodiakaal Tempel van de Aarde(Urantia)

De Roos van Maria Magdalena

De Zodiakaal Tempel van de Aarde ook wel de Urantia Tempel heeft het vermogen om direct te werken aan het onbewuste. Het activeert je onderbewustzijn. Het is als een vortex een aardechakra. Zoals wij als mensen ook vortexen zijn van energie. Als een kanaal voor de goddelijke energie om DNA coderingen te downloaden in ons systeem vanuit de goddelijke wereld om deze hier uit te stralen, aan te trekken en te manifesteren. Zo heeft ieder zijn eigen unieke DNA coderingen en vortex energie.

De oorsprong van de zodiakaal tempel van de aarde is mysterieus terwijl de verbijsterende familie van de symbolen is terug te vinden 3500 jaar geleden op plaatsen zoals Peru, Arizona, IJsland, Kreta, India, Egypte en Sumatra. De Techniek van de Zodiakaal Tempel van de Aarde is mogelijk de oudste wetenschap van de mensheid. Door de stevige componenten van de heilige geometrie creëert men een diep niveau van resonantie tussen het bewustzijn van de mens en moeder aarde. Hiermee kan men zich met moeder aarde verbinden en contact maken met de intelligentie van moeder aarde. De Zodiakaal Tempel van de Aarde is een geometrische mandala, en is een model van het universum dat wiskundig gezien de transformatie weergeeft van de 3e Dimensie via de 4e naar de 5e dimensie en hoger. Het verenigt ook de mystieke modellen van de Maya kalender, de kabbalistische boom van het leven en de I Ching met de DNA codes, de op phi gebaseerde pentagonale geometrie en de bewegingen van de nachteveningen. Ons kleine diagram is een compleet symbolisch model van een interactief universum. De objectieve magie van deze krachtige en symbolische constructie werkt direct op onze onbewuste geest, of we de diepte van de heilige geometrie nu begrijpen of niet. Dit alles is een lichte mentale en spirituele training en heeft al effect als men de symboliek visualiseert, er naar kijkt of er in aanwezig is met intentie, maar als men het kan laten functioneren op de grond als een labyrint is het effect meerdere malen sterker.

De Urantia Tempel

De Zodiakaal Tempel van de Aarde is gecreëerd voor genezing, transformatie en ascensie van de mens en de aarde. Het verschil tussen elke heilige plek op de aarde en de Tempel van de aarde is het niveau van bewustzijn en de bewuste intentie dat in het ontwerp komt en zijn uitwerking heeft op het land. De Zodiakaal Tempel van de Aarde werkt als een spiegel voor reflectie. Bepaalde emoties en gevoelens die mensen hebben worden versterkt en weerspiegeld. De Zodiakaal Tempel van de Aarde is een fantastische, psychologische leer over menselijke processen om de Geestelijke wereld in de materie op aarde te manifesteren.

Als men zich verbindt met de Tempel dan wordt het DNA, van het individu met de elementaire patronen van de aarde in harmonie gebracht. Dit is dus mogelijk als men de Tempel als Labyrint op de aarde kan laten functioneren als een actief energie veld. De Tempel heeft een genezend effect. Dit komt doordat jouw onderbewustzijn dit herkent als ze het ziet en voelt. Het basis nummer negen is het nummer van de menselijke onbewuste geest. Ennead (een groep van negen) was voor Gurdjief en de oude Egyptenaren een symbolisatie van de openbaring van de Kosmos en de projectie van het DNA programma. Deze evolutie kan worden gezien als een reeks van onderlinge afhankelijke vormende stempels die leiden tot een Galactisch niveau van het menselijk bewustzijn. Vier van deze vormende stempels ook wel chakra´s worden automatisch geactiveerd. Bij gevoelige mensen worden de volgende vier bewust geactiveerd door de ervaringen in de loop van het leven. De geestelijke vormende stempel, het 9e chakra wordt willekeurig geactiveerd om het leven van de ervaringen te gaan zien als een avontuur met goede en slechte tijden.

We maken gebruik van een simpel concept wat betreft de ontwikkeling van de evolutie. Deze gaat als volgt: 1e chakra (Veiligheid), 2e chakra (territorium), 3e chakra (intellect), en het 4e Chakra (Socialiteit)

Hierna stopt de harde ontwikkeling van het ego van het individu. Het DNA heeft zijn werk gedaan, de geest is voorzien van een gastheer en kan zichzelf nu gaan ontwikkelen. Van nu af aan ligt de verantwoordelijkheid bij het bewustzijn van het individu voor de interactie met zijn eigen evolutie.Deze interactie begint met de eerste zelf beschikkende vrijheid voor plezier, gezien in een chaotische vorm van tieners die gezamenlijk plezier beleven met het uit gaan. Deze behoefte is vaak zo sterk dat het de ontwikkeling van de eerste drie chakra´s overstijgt. Verslavingen aan verschillende vormen van plezier, van seksualiteit tot de maatschappelijke behoefte naar consumptie bijvoorbeeld drugs soorten tot vervoering van religieuze praktijken dit resulteert uit het misbruiken van de zelf beschikkende vrijheid voor plezier.

Elk van de volgende hogere chakra´s heeft een directe relatie met een lagere. Het vijfde chakra, plezier, is verbonden met het 1e chakra, veiligheid, enz.. Dit betekent dat het volgende chakra nummer 6, psychisch, is verbonden met chakra nummer 2, territorium. Het concept van de psychische ontwikkeling is een beetje vreemd totdat je er over nadenkt. Sommige mensen hebben gewoon de gave dat als je met deze ontwikkeling te maken krijgt dat er iets bijzonders van binnen gebeurt. Het belangrijkste is dat we kunnen leren deze ontwikkeling zelf te activeren, of hij kan zelfs geactiveerd worden door iemand anders die daar op dat moment in mee bezig is. Het contact tussen de chakra´s suggereert dat de psychische vaardigheden zijn verbonden aan onze mogelijkheid tot het definiëren van onze innerlijke en uiterlijke grenzen, het is een bijzonder inzicht.

Intellect, het 3e chakra is direct verbonden met het 7e chakra, het mythische. Ons intellect geeft ons de mogelijkheid om onze interne en externe realiteit te analyseren, hij analyseert en beschrijft onze realiteit. Dit is een subtiele ontwikkeling. Mensen die deze ontwikkeling hebben volbracht zoals Heer Boeddha, Heer Jezus, Heer Mohammed, enz. beginnen meestal met het delen van mythische inzichten van hen persoonlijke spirituele weg. Onze sociale ontwikkeling het 4e chakra brengt ons in contact met menselijke relaties, en de ontwikkeling van het 8e chakra, het kosmische bewustzijn en brengt ons in contact met het waarnemingsvermogen van het galactisch niveau. Het vervolgen van deze ontwikkeling op dit niveau is het doel van een Boddhisatva belofte.

De laatste ontwikkeling van het 9e chakra, de geest of ook wel de bezieling, is verbonden met alle chakra´s. Deze ontwikkeling kan zo maar naar voren komen als heilige genade of, als er een van de onderliggende chakra´s serieus uit balans is. Zijn acties zijn mysterieus maar het is een feit dat we er allemaal doorheen gaan. Hij houdt het patroon van de weg bij elkaar en functioneert als een thermostaat tijdens het proces van de evolutie.

De Zodiak

Intelligenties

De Centrale Zon

Kosmische Stralen

Het chakra energie systeem

Geinspireerde Bron: Vincent Bridges Remembering the grid and
The San Graal Library

Terug Volgende pagina